dimarts, 13 de gener del 2015

Posar fil a l’agulla: una arpillera des del compromís



POSAR FIL A L'AGULLA, UNA ARPILLERA DES DEL COMPROMÍS
Del 12 al 31 de gener de 2015

Lloc: sala lila de l'Ateneu
Organitza: Fundació Ateneu Sant Roc

Ahir a la tarda ens vam aplegar al voltant de 75 persones entorn de l’arpillera Posar fil a l’agulla: una arpillera des del compromís. L’acte va començar amb una petita introducció de la Pilar López, després la Manoli García ens va parlar del procés d’elaboració i les seves dificultats. A la presentació, també van participar Loli López, Anita Ramonet i Paqui Báez explicant les seves experiències i un recorregut pels racons més representatius de l’Ateneu inclosos en l’obra tèxtil: l’Ateneu al carrer, la fira d’artesania, les paelles, les dutxes, els berenars, la ludoteca… Tot un treball de 2 anys carregat de sentiments. A través de les imatges de la presentació també vam sentir la vivència de la resta d’arpilleristes: Justa Martín, Balbina Luengo, Magdalena García, Teo Nora, Antonia Amador i Paqui Carmona.


A l'acte van participar membres del grup d'arpilleristes de Congrés-Indians i Dolors Sas, també vinculada al món de les arpilleres.

La Fundació Ateneu Sant Roc ens convida passar una bona estona contemplant aquesta arpillera i percebre el compromís per la millora de l'entorn.

>>Més imatges: http://www.fundacioateneusantroc.org/posar-fil-a-lagulla-dels-sentiments-al-compromis/ 
>>TV Badalona: http://www.fundacioateneusantroc.org/tv-badalona-posar-fil-a-lagulla-una-arpillera-des-del-compromis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada